logo
logo

 

Sommerhilsen

 
Sommertræningen er overstået og sommerferien nærmer sig med raske skridt. Det har på mange måder været et fantastisk og et spændende år for BK Ydun. Læs sommerhilsen fra bestyrelsen her.
 
 

Stor weekend med beach i Nyborg og Ishøj

 
Juni måned er lig med sol, vand og beach-håndbold. Og det har været endnu en forrygende weekend for de lilla farver, med masser af fight og højt humør. Tak til alle de spillere, trænere og forældre, som har deltaget. Der skal lyde et stort tillykke til BKYduns Old Girls-hold som kunne tage fra Nyborg som nykårede danske mestre i Beach ??????. BKYduns U18-piger imponerede også ved at vinde over de danske U18-mestre fra FCM. Godt gået.
 
 
 
På Ishøj strand blev der ligeledes spillet mange flotte kampe og både U14-drenge og -piger kæmpede sig til sølvmedaljer. U10-pigerne og U10-drengene gik hele vejen og kunne efter to velspillede finaler hænge velfortjente guldmedaljer om halsen. Tillykke.
 
 
 

Sportyfied Cup 2018

 
Ikke mindre end 18 Ydun-hold deltog i Sportyfied Cup i Albertslund d. 2-3 juni - alt fra U6-U14. Det blev til en masse rigtig flot håndbold på to solbeskinnede dage. Lilla penselstrøg på et blåt og skyfrit lærred. Tusind tak til alle de seje Ydun-spillere og trænere og til alle de andre som var mødt op for at støtte op om de lilla farver. Og så skal der lyde et stort tillykke til de seje U10-piger, som vandt A-række-finalen med hele 12-4.
 
 
 
 

Sponsorer