logo
logo

Ændrede tider til U4 og U6 lørdag 15/9

Kære forældre,
Som vi talte om til træning sidste lørdag - så er tiderne til vores træning denne lørdag lidt ændrede.
 
U4 er fra 9.15 til10.00
U6 er fra 12-45 til 13.30 
 
Vi ses,
hilsen alle trænerne 
 

Frederiksberg Cup

 
D. 18.-19. og 25.-26. august afholdt BK Ydun for første gang Frederiksberg Cup i samarbejde med FIF. Det blev en kæmpe succes med over 80 hold fra U10-U16 og over 400 afviklede kampe - uden en eneste forsinkelse . Der blev spillet rigtig meget god håndbold og det blev bl.a. til guld i A-rækken til Yduns dygtige U10-piger. Tusinde tak til alle spillere og trænere og ikke mindst til de forældre og frivillige som var med til at løfte arrangementet. Resultater fra stævnet kan ses her.
 
 
 
Sommerhilsen
 
Sommertræningen er overstået og sommerferien nærmer sig med raske skridt. Det har på mange måder været et fantastisk og et spændende år for BK Ydun. Læs sommerhilsen fra bestyrelsen her.
 
 

Stor weekend med beach i Nyborg og Ishøj

 
Juni måned er lig med sol, vand og beach-håndbold. Og det har været endnu en forrygende weekend for de lilla farver, med masser af fight og højt humør. Tak til alle de spillere, trænere og forældre, som har deltaget. Der skal lyde et stort tillykke til BKYduns Old Girls-hold som kunne tage fra Nyborg som nykårede danske mestre i Beach ??????. BKYduns U18-piger imponerede også ved at vinde over de danske U18-mestre fra FCM. Godt gået.
 
 
 
På Ishøj strand blev der ligeledes spillet mange flotte kampe og både U14-drenge og -piger kæmpede sig til sølvmedaljer. U10-pigerne og U10-drengene gik hele vejen og kunne efter to velspillede finaler hænge velfortjente guldmedaljer om halsen. Tillykke.
 
 
 

Sportyfied Cup 2018

 
Ikke mindre end 18 Ydun-hold deltog i Sportyfied Cup i Albertslund d. 2-3 juni - alt fra U6-U14. Det blev til en masse rigtig flot håndbold på to solbeskinnede dage. Lilla penselstrøg på et blåt og skyfrit lærred. Tusind tak til alle de seje Ydun-spillere og trænere og til alle de andre som var mødt op for at støtte op om de lilla farver. Og så skal der lyde et stort tillykke til de seje U10-piger, som vandt A-række-finalen med hele 12-4.
 
 
 
 

Sponsorer